21 Kasım 2007

Dizüstü Bilgisayarı olmayan kalmasın


Dizüstü bilgisayarlar, kullanım rahatlığı ve her yere taşınması sayesinde bize mobil ofis ortamı sunuyor. Sürekli hareket halinde olanlar ve öğrenciler için gerçekten de ideal. Yer ve zamanın önemi olmadan, internetin olduğu her yerden internete bağlanabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz. Dizüstü bilgisayarlar, genellikle 2-4 kg ağırlığında ve şarj edilebilen pilleri sayesinde elektrik bağlantısı olmadan da çalışabiliyor. Tio.com.tr'de sizler için o kadar çok dizüstü bilgisayar modeli mevcut ki, mutlaka biri ihtiyacınızı karşılar.
HP, Toshiba, Sony, IBM, Dell, Packard Bell, LG, Apple gibi birbirinden ünlü markaların modellerini Tio'da bulabilir, istediğiniz fiyat aralığındaki bilgisayarlara bakabilir ve bilgisayarların özelliklerini karşılaştırarak size en uygun olanını satın alabilirsiniz. 
Örneğin; istediğiniz markaya, ekran boyutuna, işlemci tipine göre arama yapabilir, hayalinizdeki dizüstü bilgisayara ulaşabilirsiniz. Bugün siz de bir Tio'ya uğrayın ve birçok dizüstü bilgisayar modeli arasından istediğiniz modeli doğru fiyat ve doğru satıcıdan alın.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Sony Vaio, benim için en ideali. Tio'dan bakacağım şimdi.

Adsız dedi ki...

artık fiyatlar uygun,eskiden laptop fiyatları çok uçuktu

Adsız dedi ki...

2 tane laptopum var gayet rahat,sürekli yurtdışındayım ve laptopumla olmaktan çok mutluyum...