17 Ekim 2007

BlackBerry'siz adım atmam


BlackBerry'nin ismi yeni yeni gündeme gelmesine rağmen, aslında o kadar da yeni bir kavram değil. İlk kez 1999 yılında Kuzey Amerika'da piyasaya sürülen BlackBerry geçen sekiz yıl içerisinde sektörde kendine yer edinmeyi bildi ve bir efsane haline dönüştü. BlackBerry'nin başarılı olmasının ve konuşulmasının nedeni neydi? Tabii ki Blackberry'i diğerlerinden ayıran en önemli özellik, kullandığı teknolojiydi.
BlackBerry, push e-posta teknolojisi ile çalışıyor. Nedir bu push e-posta teknolojisi?

BlackBerry push (ittirme)teknolojisi ile kullanıcıların güvenli bir şekilde e-postalarına mobil olarak ulaşmalarını sağlıyor. Günümüz iş dünyasında zaman kaybının affedilemez olduğunu düşünürsek, tam bu noktada BlackBerry imdadımıza yetişiyor. "Push" teknolojisi ile, e-postalarınızı herhangi bir işlem yapmadan otomatik olarak cihazda görüntüleyebiliyorsunuz.
Hareket halindeyken işlerinizi kolayca yönetebiliyorsunuz. BlackBerry ile Word, Excel ve PowerPoint gibi dosyaları açabilir ve işlerinizi hemen yoluna koyabilirsiniz. Aynı zamanda JPG, BMP, GIF gibi görüntü formatındaki bir çok dosyayı da açarak görsel işlerinizi de halletme imkanı bulursunuz.

Bunun yanısıra BlackBerry'niz modellerine göre mp3 çalarlı, bluetoothlu veya kameralı olabilir. Bunca rahatlık sunan bir kablosuz iletişim çözümüne sahip olmak isterseniz, size bir tavsiyemiz var:) Tio'ya bir uğrayın, BlackBerry modellerine bir göz atın, fiyatları karşılaştırın ve ilginizi çeken bir modeli olursa kaçırmayın!

Hiç yorum yok: